Firma ANDRA’S cu o traditie de peste 10 ani in fabricarea produselor de patiserie si cofetarie si-a extins in 2014 activitatea producand mai nou si pita israeliana. Promptitudinea si constanta serviciilor, precum si calitatea net superioara a produselor oferite, au determinat extinderea activitatii companiei. Dezvoltarea continua a dus in mod firesc la investitii in activitati de panificatie si patiserie. Scopul nostru este sa oferim produsele proaspete, iar tot ce conteaza pentru noi este ca dumneavoastra, clientul, sa fiti multumit.

Totul se invarte in jurul clientilor nostri. Produsele noastre proaspete si de calitate, facute cu atata grija vin direct catre dumneavoastra sa va bucure papilele gustative. Produsele noastre au standarde inalte de calitate facute din ingrediente proaspete, coapte seara si trimise a doua zi pentru a nu sta timp indelungat in fabrica noastra.

“Ingredientele pe care le folosim si duc la succes sunt: experienta, respect, dragoste, fantezie si rabdare!”. Am apărut din dorinţa de a face cele mai bune produse pe piaţă şi am reuşit să ne atingem obiectivul, pentru că fiecare zi este o ocazie pentru noi de a vă aduce o bucurie. Timpul a trecut, dar fericirea şi pasiunea noastră pentru practicarea acestui meşteşug străvechi este la fel de puternică. Nu ne-am mulţumit niciodată cu mediocritatea, de aceea scopul  nostru permanent este de a atinge excelenţa. 

Satisfactia muncii depuse nu intarzie sa apara, la aprecierea de catre clienti a calitatii produselor. “Ma incanta foarte mult cand clientii revin si ne lauda produsele de panificatie, patiserie si cofetarie, iar de sarbatori vin si dau comenzi din timp. Urmarind atent cerintele pietei si evolutia gusturilor consumatorilor, firma si-a dezvoltat oferta de produse de panificatie.